iPhone 6s
Publicerat den


Hej och förlåt att jag inte har skrivit något men har varit upptagen nu innan allt julfirandet ska börja. Har även färgat håret rött då det är en färg jag verkligen känner att jag passar i. Har spelat ps4 medan Tage har varit och jobbat och igår så snackade vi FaceTime med mina föräldrar och jag har fått en iPhone 6s i julklapp. Haft min 5s nu i över två år och är verkligen glad och tacksam av far min som har köpt detta till mig. 

Men imorgon är det äntligen jul! Jag och Tage ska fira jul imorgon hos hans syster och sen hos hans mormor/far och sen åker vi mot Tranås på kvällen och lär vara där vid 21 tiden. På fredag den 25 så firar vi jul i Tranås med min familj, det är även min farmors födelsedag, 80 år fyller hon så vi ska även fira henne. Jag förväntar mig inget annat i julklapp och det borde jag inte heller. Detta räcker och jag är glad att jag har en sån fin familj. 



11:15
Publicerat den


God morgon. Jag och Tage har precis käkat frukost och kollar nu på Avatar. Vi ska förmodligen ut på stan idag och leta efter en julklapp till Tages systerson. Vi kommer också nog ta det lugnt både idag och imorgon. Får se vad som händer senare. 



STAR WARZ VII
Publicerat den


NU KÖR VI! 



SNABB INLÄGG!
Publicerat den


Sitter och kollar på How To Get Away With Murder och ska alldeles strax fixa mig. Skriver mer senare! 



TGIF
Publicerat den


Är väldigt stolt över mig själv att jag ligger så bra nu för tiden. Ligger just nu i sängen lite halvt vaken och Tage har telefon möte och ligger bredvid mig. Han ska alldeles strax åka och jag ska somna om. Senare blir det att gå och handla en snabbis innan Tage kommer hem då han ska laga nat och sen vid 18 blir det bio. Är sjukt taggad inför ikväll. 



HTGWM
Publicerat den


Sitter för tillfället och målar samt kollar på How To Get Away With Murder. Tage har varit iväg i ca en och en halvtimme och jag väntar på att han ska komma tillbaka så vi kan kolla på sjätte Star Warz filmen.

Imorgon ska vi på bio klockan 18 och kolla på Star Warz: The Force Awakens och sen förmodligen bara ta det lugnt hemma. Jag hoppas i alla fall att ni har haft en bra vecka och att ni får en underbar helg! 



OMNIPOD
Publicerat den


God eftermiddag. 
Jag har precis käkat pizza med Tage och hans praktikant då det är hans sista dag med Tage. De kom till lägenheten och käkade. De har precis åkt tillbaka för att arbeta men kommer tillbaka senare för att fika. Men innan de kom så fick jag en sak för min diabetes. På bilden så ser ni något som heter omnipod och det är en slanglös insulinpump. Fick ett demokit för att testa hur den sitter på mig och än så länge så känns det väldigt bra så när jag har flyttat hit till Halmstad så ska jag prata med dom på diab.mottagningen och se om jag kan få en "riktig" då det skulle kännas bättre för mig. Jag är riktigt nyfiken hur det kommer gå. 

Idag kommer det nog inte hända alls mycket. Tage ska träffa sin polare Hannah efter jobbet och jag ska nog kolla på någon serie. Har ni några förslag på en bra serie så får ni jätte gärna lämna förslag till mig :) 



STAR WARZ V
Publicerat den


Myser just nu med Tage och kollar på femte Star Warz filmen. Vi har julmust (light för mig) chips, ostbågar, choklad och energi dricka. Vi tänkte eftersom vi ska på den nya Star Warz filmen på fredag att vi kollar igenom femte och sjätte. Får se när vi kollar på den sjätte då Tage ska ut mer en polare imorgon efter jobbet och jag kommer vara forever alone hemma. 

Lär nog inte skriva något mer ikväll så jag säger godnatt till er nu! 




DIABETIC
Publicerat den



Älskar när jag kollar mitt blodsocker och det ligger på en bra nivå. Har verkligen börjat ta tag i min diabetes nu. Jag gör det bara värre för mig själv om jag inte tar hand om den. 
För ett tag sen så köpte Tage en målarbok för vuxna åt mig och har suttit och fyllt i då det lugnar ner en, speciellt om man är stressad. Det är verkligen lugnande. Speciellt för mig då jag har mycket på gång just nu och det får mig att verkligen slappna av. 

Idag kommer det nog inte hända så mycket. Tage ska förmodligen träffa en polare efter jobbet och jag ska ta och ringa Ungdomsmottagningen här i Halmstad. Har sagt det jätte länge men inte tagit tag i det så ska göra det nu. Får se vad som händer sen. 

Hej sålänge! 



JUL FEELING!
Publicerat den


Godmorgon!
Klockan är för tillfället 08:18 och jag har varit uppe sen klockan 06:40. Åt rostat med julskinka och senap, gott. Börjar verkligen få julkänsla nu verkligen. Imorgon är det 7 dagar kvar till julafton och längtar verkligen. Tage ska fira jul med oss men innan vi åker mot Tranås på julafton ska vi fira jul med hans syster och hennes familj. 
Just nu pratar jag med Tage i telefon medan han kör bil då han spenderar mycket tid i bilen med det han jobbar med. Ska även försöka blogga oftare. 
Puss!  




B&W
Publicerat den



Good afternoon!
Vaknade imorse med Tage som vanligt och sen gick jag och sov en stund till. Vid 13 tiden ringde min låtsas mamma och vi snackade i telefon en stund. Har även satt igång diskmaskinen och har lite disk kvar som ska göras. Har tagit mig tid att fixa mig och tog några bilder. Tage slutar i alla fall om ca en timme och efteråt ska han iväg och träna. Jag ska ta ich ringa af här i Halmstad och försöka få en tid. Hoppad eran morgon och eftermiddag har varit bra. 

Puss! 






07:32
Publicerat den

Bilderna är ifrån somras. 
Godmorgon!
Har varit uppe i ca en timme nu. Åt frukost med Tage och kollade på TV. Tage kom till sängen vid 2 inatt och hade inget minne att jag försökte väcka honom. Sov hela natten och vaknade ingen gång vilket var skönt då jag har haft sömnproblem i flera år nu. 
Idag blir det inte så mycket som ska hända. Tage jobbar och ska gymma efteråt och jag ska laga mat och sen får jag se vad som händer. Ska förmodligen ringa af här i Halmstad och fixa en tid samt UMO. Väntar även på samtal från psykiatrin och diab.mottagningen. Men ska ta och sova någon timme till så jag skriver senare. Puss.



SLEEPING ALONE
Publicerat den


Jag och Tage har hållit på med detta pussel i flera timmar. Det är 1000 bitar i det och det har varit en underbart mysig kväll. Vi åkte även och handlade lite till i veckan vad jag ska laga för mat och sen så gjorde Tage maten ikväll medan jag kollade lite på arbetsförmedlingens hemsida. Vi åt och kollade på Ensam Hemma 2 och fick i oss ett gott skratt. Tage somnade vid soffan och jag låg i sängen och började läsa på den första Harry Potter boken. Pappa ringde mig på FaveTime och vi snackade lite. 

Tage vaknade till, snackade med pappa angående hans nya jobb och när vi la på så tog vi en kvällscigg och Tage hoppade in i duschen medan jag skrev lite kort till mina läkare på både psykiatrin och diab.mottagningen. Slutade med att jag och Tage kollade på Ensam Hemma, första filmen (vet fel ordning) och han somnade, igen. Försökte väcka min sömntuta men han blev sur och somnade om igen. 

Så nu ligger jag ensam i våran säng och hör honom snarka ifrån vardagsrummet. Jag sa till honom att han skulle gå och borsta tänderna sedan gå och lägga sig men ignorerade mig så han får skylla sig själv. Blir nog att sova ensam för min del inatt. Aja, mer plats åt mig ;) 

Godnatt!





14.12.2015
Publicerat den


Godmorgon kära bloggläsare! 
Nu framöver alla vardagar så går jag upp med Tage och äter frukost vid 6:30 tiden då det är bra för min diabetes och så kan jag sova längre. Men annars vaknade jag upp vid 13 och tog mig en lätt måltid då jag tänkte göra lunch åt mig själv snart. Ska försöka fixa till lite i lägenheten men känner att jag håller på att bli sjuk. Har varit hängig, trött och lite irriterad även och har ingen aning om varför? Hoppas det inte är något allvarligt bara. 

Måste passa på och säga att jag saknar mitt långa hår något otroligt nu. Har känt såhär ett tag nu och ska spara ut det. Lite svårt då jag älskar att färga mitt hår och funderar på att färga det t.o.m. men det lär sluta i kaos. Får se vad som händer. Hoppas eran helg har varit bra. Puss.  




SUNDAY BLOODY SUNDAY
Publicerat den


Godmorgon! 
Har varit uppe ett tag. Tage och jag åt en snabb frukost, havregrynsgröt. Vi åkte och hämtade en skåpbil och är nu på väg till tippen för att slänga lite grejer. Senare blir det att mysa och kolla på film eller spela på hans ps4. 
Skriver mer senare. 




BUSY BUSY
Publicerat den


Förlåt att jag inte har bloggat idag men har försökt att umgås så mycket som jag kan med Tage då jag har saknat honom väldigt mycket, samt så var gårdagen ganska jobbig för mig så behövde honom nära mig. 

Vaknade idag vid 10 att Tage väckte mig och sa att klockan var "mycket". Hade svårt att hålla ögonen öppna men tillslut gick vi upp och käkade. Tog en dusch sen så fixade vi lite i lägenheten och jag kände att runt 14 tiden att jag behövde vila/sova en stund. Tage väckte mig vid 16 och han hade gjort kantarellsoppa som vi åt med kycklingspett åt sidan. 

Vi ska fortsätta att fixa imorgon i lägenheten då vi hade tvätt idag och vi myste efter maten och kollade på "Minions" åt lite gott gott samt drack julmust. Nu ska vi i alla fall sova och imorgon blir det som sagt fixa i lägenheten, slänga lite saker på tippen och mot kvällen blir det mys igen. Hoppas eran helg har varit bra. Puss på er. 



DAYDREAMING
Publicerat den


Har nyss lagt mig i sängen efter att jag och Tage har fixat oss inför sängen. Har haft skapligt bra kväll. Den började bra med slutade i kaos. För att vara ärlig vill jag glömma den här kvällen men tror inte det kommer hända, på ett tag i alla fall. 

Vi ska i alla fall sova nu och får se vad som händer imorgon. Hoppas eran fredag har varit bra och att ni får en bra helg. Puss och kram. 



11.12.15.
Publicerat den


"sometimes people are beautiful,
not in looks,
not in what they say,
just in what they are."




TILL MIN ÄLSKADE
Publicerat den


På väg till Halmstad nu. Är där 11:51 och då ska Tages kompis "tjej" (dom dejtar) möta upp mig så ska vi hitta på något tills killarna slutar jobba vid 16 tiden. Tage sa att jag skulle få en bamse kram ifrån honom och längtar verkligen. Har saknat honom så mycket! 

Senare ikväll blir det utgång då vi ska fira killarnas kompis som fyllde år igår. Ska försöka ta bilder, beroende på om jag kommer ihåg då jag inte alls är vid mobilen när jag är med min kärlek. 
Puss sålänge! 



12:09 AM
Publicerat den

 
Var innan på Coop och köpte mig en Julmust medan jag tog en promenad runda. Kändes att det behövdes. Klockan är strax över tolv och så galen som jag är så tänkte jag städa mitt rum innan jag ska duscha en snabbig sen lägga mig. Imorgon åker jag till min älskade Tage och ska va där tills 24/12 då vi ska bila upp till Tranås för att fira Jul. 
 
Dagen idag har varit helt okej (berättade lite vad som hände innan) men efter AF så stack jag till min farmor som bor bara 2 min därifrån och åt hos henne. Sen så gick jag hem, pratade lite med Tage, min kompis Johanna och hennes kille på Skype medan vi spelade LoL (League of Legends). Kollade på fotboll med pappa sen så har jag bara tagit det lugnt. Ska ta och fixa i ordning lite så jag iaf kan få lite sömn imorgon. Ska upp kl 6 så får max 5h sömn om jag börjar nu! 
Puss på er!
 



ADVENTURE TIME
Publicerat den

 
Idag var jag på arbetsförmedlingen och nu kommer det lite kort information angående mig:
  • född 96-09-14
  • tog studenten i somras 
  • började gå ett fjärde år men hoppade av
  • har inga slutbetyg så inga jobb för mig
AFs förslag var i så fall att jag praktiserar samtidigt som jag pluggar upp mina betyg. "Kommer jag få någon 'lön'?" Nej. Så bokstavligt talat så jobbar jag gratis vilket är något jag inte vill men om det är det ända jag kan göra för att kunna få jobb i framtiden så sure. 
Men så skulle jag inte få chansen att träffa Tage förutom på helgerna och det tar 3:40min med tåg från Tranås och ner till Halmstad och det skulle kosta mig 190kr för en helg och det är lite väl mycket får jag säga... Men AF sa att "om" jag flyttar ner till Halmstad så kan jag göra samma sak där och det fick mig att fundera... Så efter att ha pratat med Tage i telefon tog vi beslutet...
JAG SKA FLYTTA TILL HALMSTAD!
Jag är taggad inför allt men nervös, detta är den FÖRSTA killen jag ska bo med och jag undrar verkligen hur detta ska gå. Pappa och hans tjej är inte emot det utan mer "kör på!" 
 
Angående flytten:
 
Det NEGATIVA är att jag kommer vara ca 200km ifrån min familj och vänner som jag växte upp med. Kommer sakna farmors mat. Kramar från pappa och kommer inte kunna besöka mamma.
 
Det POSITIVA är att jag kommer kunna se/vara med Tage varje dag. Kunna ta beslut på mitt sätt. Ha en framtid med en man jag verkligen tycker om. Jag flyttar inte bara till en ny stad, nytt län, område. Nytt folk. Nya människor. 
 
"don't be afraid to take risks, for they make life worth living."
 



FASHION!
Publicerat den



Kollage: Vilken stil är du?
 
1 - här | 2 - här | 3 - här | 4 - här | 5 - här
 
Sponsrat inlägg
Letar ni efter snygga jackor/ponchos så är detta något ni måste kicka på! 




09.12.2015
Publicerat den

 
Har precis fixat färdigt mig inför ikväll då vi ska fira pappa. Körde på en lite ljusare makeup än vad jag brukar köra på men blev nöjd. Speciellt med mina ögonbryn, gjorde dem lite annorlunda än hur jag brukar ha dem. Plattade heller inte mitt hår utan körde med en "lock/våg" tång och det blev kanon. Dock är det fortfarande ungefär 1,5-2h kvar tills pappa kommer hem men får ta och spela på min dator som är ny. Får tacka pojkvännen som satte ihop den åt mig. Min man kan han! 
 



INSTAGRAM
Publicerat den

 
Följ mig på instagram, klicka på bilden för att komma till min instaprofil! 
 



WATERFALL
Publicerat den

 
 
 
Känner verkligen hur mycket jag saknar Kroatien. Bilderna är från förra året då vi var där nere och detta är en av deras mest populäraste nöjesparker, Krka. 
Idag har jag inte gjort mycket alls förutom att jag missade min tid på UMO i Tranås. Ops. Imorgon fyller pappa 48 år och det ska firas med tårta och massa mys. Ska ta foton så ni får se dem imorgon kväll. Puss på er. 



08.12.2015
Publicerat den

 
 
Har bestämt mig för att börja blogga, igen. Känner att jag vill komma igång med att fota och redigera som jag älskar samt lägga ut här och visa vad jag har "skapat". Hoppas ni kommer läsa och tycka om det och följa med på mina äventyr.