SLEEPING ALONE
Publicerat den


Jag och Tage har hållit på med detta pussel i flera timmar. Det är 1000 bitar i det och det har varit en underbart mysig kväll. Vi åkte även och handlade lite till i veckan vad jag ska laga för mat och sen så gjorde Tage maten ikväll medan jag kollade lite på arbetsförmedlingens hemsida. Vi åt och kollade på Ensam Hemma 2 och fick i oss ett gott skratt. Tage somnade vid soffan och jag låg i sängen och började läsa på den första Harry Potter boken. Pappa ringde mig på FaveTime och vi snackade lite. 

Tage vaknade till, snackade med pappa angående hans nya jobb och när vi la på så tog vi en kvällscigg och Tage hoppade in i duschen medan jag skrev lite kort till mina läkare på både psykiatrin och diab.mottagningen. Slutade med att jag och Tage kollade på Ensam Hemma, första filmen (vet fel ordning) och han somnade, igen. Försökte väcka min sömntuta men han blev sur och somnade om igen. 

Så nu ligger jag ensam i våran säng och hör honom snarka ifrån vardagsrummet. Jag sa till honom att han skulle gå och borsta tänderna sedan gå och lägga sig men ignorerade mig så han får skylla sig själv. Blir nog att sova ensam för min del inatt. Aja, mer plats åt mig ;) 

Godnatt!








NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo