ADVENTURE TIME
Publicerat den

 
Idag var jag på arbetsförmedlingen och nu kommer det lite kort information angående mig:
  • född 96-09-14
  • tog studenten i somras 
  • började gå ett fjärde år men hoppade av
  • har inga slutbetyg så inga jobb för mig
AFs förslag var i så fall att jag praktiserar samtidigt som jag pluggar upp mina betyg. "Kommer jag få någon 'lön'?" Nej. Så bokstavligt talat så jobbar jag gratis vilket är något jag inte vill men om det är det ända jag kan göra för att kunna få jobb i framtiden så sure. 
Men så skulle jag inte få chansen att träffa Tage förutom på helgerna och det tar 3:40min med tåg från Tranås och ner till Halmstad och det skulle kosta mig 190kr för en helg och det är lite väl mycket får jag säga... Men AF sa att "om" jag flyttar ner till Halmstad så kan jag göra samma sak där och det fick mig att fundera... Så efter att ha pratat med Tage i telefon tog vi beslutet...
JAG SKA FLYTTA TILL HALMSTAD!
Jag är taggad inför allt men nervös, detta är den FÖRSTA killen jag ska bo med och jag undrar verkligen hur detta ska gå. Pappa och hans tjej är inte emot det utan mer "kör på!" 
 
Angående flytten:
 
Det NEGATIVA är att jag kommer vara ca 200km ifrån min familj och vänner som jag växte upp med. Kommer sakna farmors mat. Kramar från pappa och kommer inte kunna besöka mamma.
 
Det POSITIVA är att jag kommer kunna se/vara med Tage varje dag. Kunna ta beslut på mitt sätt. Ha en framtid med en man jag verkligen tycker om. Jag flyttar inte bara till en ny stad, nytt län, område. Nytt folk. Nya människor. 
 
"don't be afraid to take risks, for they make life worth living."
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo