FLYTTAR BLOGGEN!
Publicerat den

Kod för att importera min blogg till Nouw: 7675294306



SOMMAR LÄNGTAN
Publicerat den

Vill ha sommar nu direkt, saknar verkligen att ha på mig det som jag har på bilden. Dock så "får" jag inte ha klackskor av Tage då jag blir längre än honom och det tycker han inte om. Önskar även att jag var kortare, mina 177cm är okej ibland men det hade räckt med 165cm tycker jag. 

Försov mig idag, var så trött och död, kunde verkligen inte resa mig upp, usch! 

Ska även förmodligen flytta min blogg till nouw. 



ECLECTIC REQUEST
Publicerat den



Sitter förtillfället på bussen hem, blåste sjukt mycket ute idag så mina fingrar är frysta, usch tycker verkligen inte om detta väder. Men har i alla fall ridit Elon, sa aldrig hans riktiga namn vilket är Eclectic Request, född 20 Maj 1993 så han fyller 23 i år och jag kommer nog smyga in några äpplen och morötter för han är så snäll. 

Vi red ut och på fredag ska jag ut med honom igen eftersom på torsdag har jag en sak att ta hand om i skolan så jag kommer inte hinna. 

När jag väl kommer hem så ska jag ta en dusch för luktar häst och sen ska jag mysa med min pojkvän och sen kommer det bli sängen. Imorgon ska jag till skolan som vanligt och sen blir det hem och då ska jag jobba på min svenska uppgift. Måste och ska även plugga lite på mitt körkort och hoppas jag kan få det snart i så fall. Puss på er. 






MOT STALLET!
Publicerat den


Känslan när en lärare är sjuk och det blir en inställd lektion. Sitter just nu på bussen och den åker vid 11 och sen blir det att arbeta i stallet. Jag är den enda i bussen men det är skönt. Kommer säkert hoppa på fler när vi väl åker. Skriver mer senare, puss. 




07:18
Publicerat den


God morgon.
Vaknade för ca en halvtimme sedan och tänkte börja fixa mig nu. Ska faktiskt sminka mig vilket kommer kännas konstigt. Ni vet den där känslan när man inte haft smink på sig på evigheter så vill man klia sig i ögat så ser man tillslut ut som en panda. I alla fall, har matte nu på morgonen 8:20-9:40, efteråt ska jag till Hööks och efter det hem och fixa fet sista innan jag ska tillbaka till skolan och ha svenska 13:10-15:20 men ska dock fråga min lärare om jag kan hörn halvtimme tidigare så jag kan hinna med bussen till stallet för det hade varit mycket skönare. 



LATEST FROM INSTAGRAM
Publicerat den

Instagram; sandazembo



INFÖRSKAFFAT
Publicerat den


Har äntligen varit och köpt min ridjacka, handskar och strumpor. Ska även köpa en tjocktröja som jag kan ha i stallet. Längtar redan tills imorgon, ska försöka få min lärare att låta mig gå tidigare. 



HAPPY LIFE
Publicerat den


God förmiddag. 
Jag har precis kommit hem från stan. Slutade skolan vid 9:40 och så tog jag bussen till arbetsförmedlingen vid 9:54 och fick ett papper utskrivet som jag sedan postade till försäkringskassan. Tog sedan bussen hem och har nu varit hemma i ca en halvtimme och tänkte sätta mig vid datorn och ta det lite lugnt. 

Min naturkunskapslärare sa att vi ska ha en laboration på torsdag eftermiddag vid 15:30 så jag kommer inte hinna till stallet men pratade med Tina och vi bestämde att jag åker ut på fredag istället. Nästa torsdag har jag även mitt första prov så vi får se hur det går också. 

Nu ska jag bars vänta på min pojkvän som ska sluta jobba så ska vi åka ut till Hööks och köpa en jacka till mig. Pratade även med pappa innan när jag var i stan och han skulle ge mig 200kr så jag ska köpa ett par ridhandskar hade jag tänkt. 

Jag ska även försöka gå ut och fota lite, vet inte om det blir idag eller någon gång framåt i veckan men ni kommer få se något i alla fall. Om det finns något mer ni vill se eller om jag ska skriva om något speciellt så är det bara att slänga iväg en kommentar här eller någon annanstans. 



07:43
Publicerat den



God morgon. Har nu varit vaken i ungefär 1h & 40 min. Vaknade upp av att jag låg lågt i blodsocker så jag och Tage pt frukost tillsammans. Vid 6:30 gick jag tillbaka till sängen och nu vid 7:30 gick jag upp igen. Har verkligen inte haft orken av att sminka mig men jag bryr mig inte så mycket längre. 

Om ca 20 min ska jag börja gå mot skolan och sen efteråt blir det stan och kanske Hööks då jag behöver en ridjacka och eftersom jag har en sån snäll och fin pojkvän så sa han att han kunde köpa en till mig, lycklig tjej jag är. 

Är även jätte glad av att mitt hår har blivit så långt att jag kan sätta upp det i en toffs. Var ungefär ett år sen jag klippte till mig en piciecut och nu ska jag spara ut det så det blir långt igen, även inte färga det på ett tag då det förstörs mer då.