RIDNING?
Publicerat den

 
Bilderna är inte tagna av mig.
 
Hej, var ett tag sen jag skrev. 
Har nu bott i Halmstad i 19 dagar och det har gått bra. Har också börjat plugga på komvux med så jag är inte direkt lonely på dagarna. För ett tag sedan lade jag upp en annons på hestnet.se och sökte en medryttarhäst och fick ett mejl igår om att en kvinna i Falkenberg var intresserad och jag nappade direkt så inom snar tid ska jag även börja rida på fritiden. Har suttit och kollat efter ridskor/stövlar, byxor, tröjor, hjälmar, säkerhetsvästar m.m. så om ni vet något bra så får ni jätte gärna lämna en kommentar så kikar jag på det när jag kan. 
 
Idag var jag i alla fall hemma från skolan, hade världens mensvärk och ont i huvudet. Jag satte in en spiral förra måndagen så bieffekterna är att man får "kraftiga" mensvärkar och jag hade ändå bara två lektioner så jag kommer gå till skolan imorgon. Sen har vi min så kallade sambo/pojkvän som började på sitt nya jobb igår vilket han hade stressat och varit nervös över och hade varit lite, om jag får säga PMSig mot mig de senaste dagarna. Han är även lite emot min ridning och sånt vilket jag är lite små sur över då han först sa att det var okej när jag frågade, killar...
 
Tage är i alla fall hemma om ca 30 min och vid 17 - 17:15 så kommer Tages kompis, Oskar, förbi för att hämta en sak och sen efter det ska tage iväg och träna och jag stannar hemma och tar det lugnt. Får se vad som händer senare men för nu så hoppas jag att eran tisdag har varit skön och avslappnande. Puss!
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo