LOVING YOU IS EASY
Publicerat den

Bilder från nyårs firandet!

Söndags ångest och massvis av annat har hänt både idag och under veckan. Kan börja med att säga att min kära pojkvän kom hem efter jobbet i onsdags  (tror jag) och frågade mig "Hur skulle du känna att vi flyttade närmare stan?" Tydligen så har dem som jobbar var han jobbar tillgång till lägenheter som styrs av företaget. Tage nämnde en 3rok och typ 80kvm för ungefär 8k och det är ett rimligt bra pris för att bo nära stan dessutom. 

I fredags skulle min kära barndomskompis Rebecca ha kommit hit för att spendera tid med mig men tågen gick inte som de skulle, ett var försenat och det andra inställt och eftersom resan tar ungefär 3:40h med tåg och sen att det kostar så sa vi att vi skulle ta det en annan helg. 

Igår så slappade jag och Tage hemma. Tillslut så köpte vi godis och lite andra sötsaker och spelade LoL på datorerna och Gud vad jag har saknat att spela med min underbara pojkvän. 

Idag har det hänt en hel del. Jag och Tage gick upp och åt frukost, tvättade och sen vid 12:30 tiden åkte vi ut lite utanför Falkenberg till en gård där en kvinna behövde hjälp med sina hästar. Hon visade mig (och Tage) runt samtidigt som vi blev bjudna på fika och troligen redan i helgen kanske jag får chansen att rida vilket kommer bli helt underbart. 
Efteråt så åkte vi och kollade lite säkerhetsutrustning till ridningen och sen handlade vi. Jag var även så duktig att jag skickade in min svenska uppgift i god tid (vilket aldrig brukar hända #lat) jag beställde även ett bar ridskor samt shortchaps och de lär komma under veckan. Sen har Rebecca även skickat med posten lite ridkläder till mig och hon är bara urgullig. 

Imorgon blir det skola och sen ska jag till vägledningscentrum för att få några papper utskrivna så jag kan skicka in till Försäkringskasssan, usch mycket att göra och ett långt inlägg. 

Godnatt säger jag och hoppad eran helg har varit lika bra som min. 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo