HORSES
Publicerat den

Bebben
Lillan
Elon
God kväll. 
Jag har precis kommit hem från stallet och har var där från 12 och har ändå varit igång hela dagen. Red även lite på Elon för att se hur han känns och det är en stor skillnad mellan han och Picasso så det tog ett litet tag innan det satte sig. 

Tage ska iväg till gymmet strax och jag ska hoppa in i duschen. Efter det ska jag hämta tvätten som är klar och ta något litet att äta sen så ska jag laga kvällsmat till oss och senare efter det ska jag och Tage sitta framför TV:n, mysa och äta kex med fin ost. 

Imorgon blir det skola och sen så ska jag iväg till vägledningscentrum och snacka lite med dem och även få några papper utskrivna. Ska även fota lite så jag kan läggs upp här på bloggen och på tisdag blir det skola igen och sen efter 16 åka ut till stallet igen. Pratade med Tina (hon som äger stallet) och jag skulle egentligen komma varje onsdag, torsdag och var tredje helg men vi ändrade till måndag och torsdag bara att nästa vecka blir det tisdag. Får även se om jag ska rida på fredag med Sofia eller om det blir något annat. 

Hoppas eran helg har varit bra och att ni får en bra start på nästa vecka. 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo