HAPPY LIFE
Publicerat den


God förmiddag. 
Jag har precis kommit hem från stan. Slutade skolan vid 9:40 och så tog jag bussen till arbetsförmedlingen vid 9:54 och fick ett papper utskrivet som jag sedan postade till försäkringskassan. Tog sedan bussen hem och har nu varit hemma i ca en halvtimme och tänkte sätta mig vid datorn och ta det lite lugnt. 

Min naturkunskapslärare sa att vi ska ha en laboration på torsdag eftermiddag vid 15:30 så jag kommer inte hinna till stallet men pratade med Tina och vi bestämde att jag åker ut på fredag istället. Nästa torsdag har jag även mitt första prov så vi får se hur det går också. 

Nu ska jag bars vänta på min pojkvän som ska sluta jobba så ska vi åka ut till Hööks och köpa en jacka till mig. Pratade även med pappa innan när jag var i stan och han skulle ge mig 200kr så jag ska köpa ett par ridhandskar hade jag tänkt. 

Jag ska även försöka gå ut och fota lite, vet inte om det blir idag eller någon gång framåt i veckan men ni kommer få se något i alla fall. Om det finns något mer ni vill se eller om jag ska skriva om något speciellt så är det bara att slänga iväg en kommentar här eller någon annanstans. 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo